-Szabadtéri MILONGA
2010 augusztus 19.-én este 7 órakor Győrben a Radó szigeten a zenepavilonnál szabadtéri MILONGÁT tartunk. Mindenkit sok szeretettel várunk.

2010. AUGUSZTUS 3.-ÁN 4 ÉVESEK LETTÜNK !!!!!

2009. NOVEMBER 12.-ÉN  M I L O N G A

2009. December  10.-én 18 órakor nyílt Milongát tartunk Győrben a Hotel Szárnyaskerékben. Minden táncolni vágyót vagy csak érdeklődőt sok szeretettel várunk. Ha esetleg hozol magaddal kis rágcsálni valót, azt örömmel vesszük.  

KEZDŐ ARGENTIN TANGÓ TANFOLYAM

- 2009. Szeptember 10.-én 18 órakor a Hotel Szárnyaskerékben KEZDŐ ARGENTIN TANGÓ tanfolyamot indítunk. Minden érdeklődőt (akár pár nélkül is) sok szeretettel várunk.

2009. AUGUSZTUS 3.-ÁN 3 ÉVESEK LETTÜNK !!!!!

Tánctanárnőnk BÁSCH TÍMEA 
2009. május 16.-án házasságot kötött. Gratulálunk az ifjú párnak!!!

2008. AUGUSZTUS 3.-ÁN 2 ÉVESEK LETTÜNK !!!!!

- 2008. június 7.-én vendégünk volt Kulik Johanna és partnere Huszár Tamás. Nagyon sokat tanulhattunk tőlük. Köszönjük és várunk vissza Benneteket.

- 2007. november 22.-én Bucsás Györgyi vezetésével elkezdtük tanulni a flamenco-t. Vagyis annak egy változatát a Sevillanas-t. Érdekes és nagyon szép tánc, bár még hosszasan fogjuk tanulgatni azt hiszem.

- Ajánlat a Széchenyi Egyetem hallgatóinak: Tesi félév = Argentin tangó óra a LaVida Tangó Klubban. Töltsd nálunk a testnevelés óráidat. Jelentkezés: 2007. október 18. 18:30 órától Győrben a Arany János Művelődési Házban (Hotel Szárnyaskerék).

- Felvételt hirdetünk kezdő és haladó felnőtt tangó csoportunkba Győrben a Hotel Szárnyaskerékben.  Folyamatosan várjuk a kedves érdeklődőket minden csütörtökön este 1/2 7 órakor. 

- 2007 júliusában két nagy fellépésünk volt. Az első a győri tánccsoportok estjén a Táncvarázson, ahol meghívtak minket egy eredeti Buenos Aires-is tangó zenekar koncertjére. Természetesen ezen a koncerten is megmutathattuk magunkat és nagy élmény volt amikor a próbán nekünk játszott az Astillero zenekar.

Táncvarázs videó

- 2007. június 30.-án 2 napos vitorlás túrát tartottunk a Balatonon Tamás barátunknak köszönhetően. A matróz koreográfia után megismerhettük a matróz életet is. A képek egy része megtekinthető itt.

- 2007. június 16-17. Megtartottuk az intenzív tangó hétvégénket. Tanárunk Szöllősi András és partnere volt. Remekül éreztük magunkat és nagyon sokat tanultunk ezen a két napon. Közös véleményünk alapján: lesz még ilyen továbbképzés Győrben.

- 2007. április 12.-én meglátogatta klubunkat egy igazi tangéra: Lakos Anikó. Kitűnő oktató és sok jó tanácsot, építő gondolatot kaptunk tőle. Reméljük még sokszor üdvözölhetjük körünkben.

-2006. december 16.-án végre bemutatkozhattunk a közönségnek is. A 15 éves Dimenzió TSE születésnapi gáláján egy kis tangó bemutatóval kedveskedhettünk. Köszönjük a lehetőséget.